d/one 4cranes Voorstelling Product Info Afmetingen & Krachten Prijsaanvraag Contact  
 
 
Activiteiten

d/one 4cranes biedt een competitief en uitgebreid gamma rolbruggen aan. Wij bouwen de geschikte bovenloop rolbrug voor een brede waaier aan behoeften in de meest diverse sectoren (werkplaatsen, assemblage, metaal, glas, beton, etc.)

Doelgroepen

Architecten en ontwerpers:
d/one 4cranes denkt al met u mee, lang voordat de eerste last wordt gehesen. Door op een overzichtelijke manier de inbouwmaten en krachten voor de complete gamma ter beschikking te stellen, kan in ontwerpfase de productie lay-out en het gebouw geoptimaliseerd worden.
U kunt steeds de recentste gegevens (maten en krachten) inkijken op deze website. En dit zonder enige verplichting of administratieve belasting.

Aannemers van industriŽle gebouwen en totaalprojecten:
Doordat d/one 4cranes specifiek de standaard rolbruggen aanbiedt, zijn wij ook de ideale partner voor de aannemer die de rolbrug in een bouwproject wenst aan te bieden. De rolbruggen zijn zeer volledig uitgerust, en er zijn slechts weinig opties mogelijk (die dan ook nog heel duidelijk worden voorgesteld). Met andere woorden: U hoeft geen specialist te zijn, om voor uw klant de juiste oplossing te kunnen kiezen. Contacteer ons om een samenwerking op maat uit te werken!

Eindgebruikers:
Uiteraard zijn wij er ook voor de eindgebruiker in alle sectoren. Als u de gewenste rolbrug terugvindt in ons gamma, dan kunt u ons consulteren voor een vrijblijvende aanbieding. Hebt u advies nodig? Contacteer ons! Wij staan u bij met raad en daad!

Structuur

d/one 4cranes is een jong bedrijf, dat kan terugvallen op partners met 30 tot 70 jaar ervaring. 4cranes is op een solide basis verbonden aan deze partners, en kan dan ook beroepen op de leidinggevende knowhow ervan.
Wij hebben gekozen voor een beperkte bedrijfsstructuur met een lage exploitatiekost. Hierdoor kunnen wij zeer competitieve standaardoplossingen aanbieden.
Na een jarenlange analyse van de mogelijke partners hebben wij gekozen voor de componenten van fabrikant DONATI (zie ook www.donati-europe.com). DONATI is de belangrijkste fabrikant van rolbrug componenten in ItaliŽ, en behoort als vennootschap voor 100% bij ďDEMAG Cranes and ComponentsĒ. De producten die door DONATI worden geproduceerd zijn beproefd, uiterst veilig, modern en zeer degelijk.

Als jong bedrijf wensen wij ons minder conventioneel te profileren op een zeer competitieve markt. Wenst u hierover meer te vernemen? Contacteer ons gerust!

copyright © 2002 d/one 4cranes